Werkzaamheden

Maatwerk


Voor speciaal op maat gemaakte keukens, kasten en overig interieurwerk kunt u bij ons terecht. Door op maat gemaakte keukens en kasten wordt de ruimte optimaal benut en zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wij denken graag met uw mee om uw ideeen uit te werken en vervolgens uit te voeren.   

Mei 2016, Kockengen


Maatwerk kasten

Voor klant diverse kasten gemaakt in de woonboerderij. Hierdoor wordt elke ruimte efficiënt benut.Mei 2016, Kockengen


Maatwerk keuken

Deze keuken is volledig gemaakt naar de wens van de klant. Dit is uitgevoerd met iepenhouten fronten en een strak rvs aanrechtblad en bar uit één stuk.

Mei 2016, Kockengen


Overig interieurwerk

Ook hier in kunt u ons uitdagen. Maatwerk kent eigenlijk geen grenzen en kan overal in huis toegepast worden.

Juli 2017, Nieuwer ter Aa


Funderingsherstel en aanbouw

Het achterhuis van deze woning had nog geen palenfundatie. Hier hebben we inpandig uitgegraven, palen geheid en kasten in de muur gehakt waar we een dragende betonvloer ingestort hebben.

Betonwerk


Ook voor betonwerk bent u bij bouwbedrijf Kockengen aan het juiste adres. Voor zo wel funderingen, betonvloeren en monoliet afgewerkte vloeren. Voor zowel kleine projecten als de meer complexere werken staan wij u graag bij met onze jarenlange ervaring

Restauratie


Voordat we in 2007 Bouwbedrijf Kockengen gestart zijn waren we voornamelijk werkzaam in de restauratie. Dit deden we voornamelijk in en om Loenen aan de Vecht. Met oog voor detail en passie voor de traditionele bouw laten wij met veel deskundigheid uw monument weer herleven.    

November 2016, Kockengen


Restauratie kerktoren

Nadat de leien van de torenspits afgehaald waren hebben wij diverse houtdelen vervangen. Eerst ter plekke ingemeten en vervolgens in onze machinale werkplaats voorbereid. Daarna op een zo'n authentiek mogelijke wijze aangebracht.

Schilder,- stuc en tegelwerk


Bouwbedrijf Kockengen voert al het schilder,- stuc- en tegelwerk in eigen beheer uit. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij een strakke planning aanhouden.